• Krimi
Faktor

Kövekkel dobálták a felakasztott kisfiút az iskolások

Újabb jele mutatkozott még Norvégiában annak, hogy a gyermeki kegyetlenség nem ismer határokat: egy hét éves kisfiút brutálisan megkínoztak idősebb iskolástársai egy erdős területen.

Illusztráció

Illusztráció

A 7 éves kisfiú a tanítás utáni fakultatív foglalkozásra tartott a norvégiai Altában, mikor az erdős területen utolérte néhány idősebb fiú, és azonnal megtámadta - írja a The Local.

A fiúk először deréktól lefelé lemeztelenítették a kisfiút, majd lábánál fogva egy fára akasztották, és a fejét, valamint a hátát kövekkel dobálták.

A kisfiú édesapja azt mondta, hogy nem csak maga a támadás sokkolta, hanem az is, hogy minderről az iskola csak egy rövid sms-ben értesítette. Ebből az is kiderült, hogy a fiúk csak akkor hagyták abba a kínzást, mikor az úton feltűntek a felnőttek. A gyerekek szüleit behívták a tanáraik, hogy elbeszélgessenek a fiúk helytelen magatartásáról.

Az apa szerint ilyen esetben az a minimum, hogy az iskola felhívja őket, és nem egy rövidke üzenetet küld.

"Biztos el voltak foglalva a kávéjukkal, nem tudtak a gyerekekkel foglalkozni"

- jegyezte meg a férfi. Az apa azt is elmondta, hogy szerencsére a kisfia könnyen túltette magát a megpróbáltatásokon, már újra iskolába jár - de úgy látták jobbnak, ha az iskolán kívüli programokra már nem engedik vissza.

Kommentek:

Top 0