• Krimi

Kínozták és verték, még a lábát is eltörték a 11 éves szobalánynak a krikett játékos és a felesége

A 11 éves szolgálólányt az utcán találták meg összeverve, a lába el volt törve és a szeme körül fekete karikák voltak. Kiderült, hogy a krikett játékos és a felesége kínozta őt. Mindketten börtönbe kerültek, óvadék ellenében szabadultak.

Shahadat Hossain azért került börtönbe, mert egy éven át feleségével együtt megkínzott és vert egy 11 éves szobalányt Bangladesben. A kislányra az utcán találtak rá, nagyon rossz állapotban volt, a testén számtalan sérülést és zúzódást találtak, a lábát eltörték és a szeme környéke fekete volt.

A kislány elmondta, hogy egy éve szolgál a krikett játékosnál és a feleségénél, akik folyton bántják őt. A férfit és  nőt börtönbe zárták, ahonnan óvadék ellenében szabadultak. Shahadat Hossain most a nyilvánosság elé állt, bocsánatot kért és bejelentette, hogy újra játszani akar - írja a BBC.

"Bocsánatot kérek, tévedni emberi dolog és én hibáztam. Arra kérem a Bangladesi Krikett Egyesületet, hogy engedjék meg, hogy visszatérjek és kijavíthassam a hibát" - mondta a krikett játékos.

Top 0