• Belföld
Faktor

Kínos szexbaleset érte a magyar férfit

Sajnos orvosi ellátásra is szüksége volt.

Meglökte a kutyája, ezért csúszott egy répa a végbelébe – állította egy magyar férfi az orvosoknak. De nem ő az egyetlen, aki érthetetlen szexuális baleset áldozata lett.

Meghámozott krumpli, villanykörte, rezgő vibrátor is található a szexuális célból análisan felhelyezett tárgyak között. Ezeket mindig orvosi úton, műtéttel kellett eltávolítani  - írja a Bors. A pórul járt pá­ciensek csaknem minden esetben férfiak.

Pár éve egy családapa került be egy Fejér megyei kórházba: egy saját maga által eszkábált vasrúd volt a végbelében. Egy tavaly februári eset talán még ennél is bizarrabb. A röntgen egy répát mutatott ki egy férfi végbelében. Az illető az orvosoknak a kutyáját okolta a történtek miatt. Az állat ugyanis állítása szerint úgy lökte meg, hogy ő beleesett a fotelba, és az ott lévő zöldségek közül valamelyik répa felcsúszott a végbelébe.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ezek a balesetek nem csak kínosak, de veszélyesek is. Bélperforációt, vagyis a belek teljes átlyukadását okozhatják, a beteg könnyen életveszélyes állapotba kerülhet.

    Kommentek:

    Top 16