• Külföld
Faktor

Székrekedése volt, így hát angolnát dugott a fenekébe, de nem gyógyult meg

A kórház helyett a hagyományos kínai orvoslás egyik különös megoldását választotta a probléma megoldására a férfi. Majdnem belehalt a "jó" ötletbe.

A kínai kórház sebészei eléggé meglepődtek, amikor felnyitották egy erős hasfájásra panaszkodó férfi gyomrát. Abban ugyanis egy félméteres angolnát találtak, ami a bélrendszer alsó részéből felmászva került a férfi gyomrába.

A Guangzhou városában élő férfi az előző héten ment be a kórházba, mert nagyon fájt a hasa. A Liu névre hallgató 49 éves beteg azonban azt nem közölte az orvosokkal, hogy pár nappal korábban egy angolnát helyezett a végbelébe, abban reménykedve, hogy az állat majd megszünteti bélelzáródását.

EZT IS AJÁNLJUK:

    „Amikor felnyitottuk a gyomrát, megláttuk az angolnát az ételmaradékok és a beteg székletének darabjai között” – mondta el egy helyi televízió híradójának az őt műtő egyik sebész. Zhao Zhirong elmondása szerint Liu meghalt volna, ha nem szedik ki az állatot, amely egyebek mellett szétszakította a férfi patkóbelét és felsértette a hasnyálmirigyét is.

    Zhirong elmondása szerint Liu eleinte azt állította, hogy az angolna „tévedésből” került a végbelébe, de végül beismerte, hogy ő rakta oda. Ugyanis arra számított, hogy az majd megoldja székrekedését. A sebész a helyi sajtónak elmondta: nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy ez a módszer bármennyire is hatásos lenne. Az angolna egyébként már nem élt, amikor kioperálták a férfi testéből - írja a Newz Hub.

    Kommentek:

    Top 16