• Tech
Faktor

Egyedül hagyta telefonjával a 2 éves fiát, alig akarta elhinni mi történt, mire hazaért

Az anya azért adta a gyerek kezébe a telefont, hogy oktató videókat nézzen, de valami egészen más történt.

Egy kétéves fiú Shanghaiban 48 évre lezárta édesanyja iPhone-ját, miután többször is rossz jelszót ütött be. Az édesanya elmondása szerint fia azért használhatta a telefont, hogy oktató videókat nézzen. Mire hazaért azonban azt vette észre, hogy fia olyan sokszor rossz jelszót ütött be a készüléken, hogy 25 millió percre zárolta azt.

Illusztráció.

Illusztráció.

A kínai szakemberek azonban nem lepődtek meg, volt, aki már találkozott 80 évre zárolt iPhone-nal is. Az eset pedig bárkivel megeshet, ha sokszor a rossz jelszót üti be, ugyanis minden egyes rossz próbálkozásnál exponenciálisan nő a zárolási idő.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ahhoz, hogy mégse kelljen 48 évet várnia, hogy újra használhassa a telefont, az anya szakszervizbe vitte azt, ahol az összes adat törlésével helyre tudták állítani az eszközt – írja a Metro.

    Ha pedig biztonsági mentései is voltak, gyakorlatilag semmilyen adat nem veszett el. A kínai szülők körében a történet nagyon hamar elterjedt, hiszen sokan ellenzik a gyerekek mobilhasználatát, főleg ha ilyen fiatalokról van szó.

    Kommentek:

    Top 16