• Külföld
Faktor

Különös dolgot vett észre a házaspár egy fotón: több mint tíz év kellett, hogy rájöjjenek

Sokkal korábban összehozta őket az élet, mint hogy megismerkedtek volna.

A kínai házaspár, Xue és Ye a héten vették elő a róluk készült régi fotókat, még abból az időből, amikor nem ismerték egymást. A képeket nézegetve rájöttek, hogy 2010 júliusában közös fotó készült róluk, méghozzá véletlenül - írja a The Guardian.

A házaspár ugyanazon a napon látogatta meg a Május Negyedike teret 11 évvel ezelőtt a kínai Csingtao városában. Xue az édesanyjával járt a helyszínen, jelenlegi férje, Ye, akit akkor még nem is ismert, szintén azzal a turistacsoporttal látogatott a településre.

A két fiatalról ugyanabban a pillanatban készült két különböző fotó a téren álló központi szobrok előtt, de még csak egymás nevét sem tudták.

Amikor egy évvel később, 2011-ben megismerkedtek, még fogalmuk sem volt róla, hogy korábban már találkoztak egymással. Most Xue vette észre, hogy az anyja által készített képen a Ye áll a háttérben.

"Amikor megláttam a fotót, annyira meglepődtem, hogy libabőrös lett az egész testem" – nyilatkozott a férj. A szerelmeseknek azóta ikerlányaik születtek és azt tervezik, hogy visszatérnek Csingtaóba.

Kommentek:

Top 0