• Krimi
Faktor

Kilökte az apját az erkélyről, mert nem adott neki pénzt

Emberölési kísérlet miatt indul eljárás egy munkanélküli román férfival szemben, aki Romanban a harmadik emeltről kilökte az apját.

A 30 éves férfi beismerte, hogy rendszeresen veszekedett a szüleivel, mert gyakran pénzt követelt tőlük. Pénteken is ebből robbant ki a vita az apjával - írja a Maszol.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az apa nem akart pénzt adni munkanélküli fiának, és el akarta hagyni a harmadik emeleti lakásukat. A férfi azonban kést rántott, és elállta az útját. Az apa ijedtében az erkélyre menekült, és az volt a terve, hogy a korláton átmászva leugrik az első emeleti beépített erkély tetejére. Fia azonban követte, és a mélybe lökte a kapaszkodó férfit.

    Az idősebb férfi előbb az első emeleti erkély tetejére, majd onnan a behavazott járdára zuhant. Olyan szerencsétlenül esett, hogy a törött bordái átszúrták a tüdejét, jelenleg válságos állapotban van.

    A fiatalabb férfi ezek után elmenekült Romanból. Országosan körözték, szombaton Borszéken autóstoppolás közben fogták el. Elmondása szerint Csíkszeredába vagy Gyergyószentmiklósra akart eljutni, ahol hozzátartozói élnek. Őrizetbe vették.

    Kommentek:

    Top 16