• Külföld
Faktor

"Kilenc évig voltam terhes" - egy nő megrendítő vallomása

Beryl Romaine nem megőrült, hanem rákos volt.

Hatalmas a hasa és be van dagadva a bokája - ránézésre mindenki azt gondolná, hogy Beryl Romaine terhes. Rendre átadták neki a helyet a buszon és mindenki aziránt érdeklődött, fiút vagy lányt vár-e.

De a nő egyáltalán nem terhes volt, hanem egy hatalmas daganat növekedett a méhében, ami örökre megakadályozta abban, hogy gyermeke születhessen.

A nő méhében mióma nőtt, ami bár jóindulatú elváltozás, Beryl életét megkeserítette.

Először zuhanyozás közben vettem észre egy kisebb csomót a hasamnál. Elmentem az orvoshoz és ő megállapította, hogy ez mióma. Azt mondta, ki kell venni a méhem. De akkor csak 32 éves voltam, jegyben jártam. Nem akartam ezt a drasztikus utat választani - mondta.

A vőlegénye fel is bontotta az eljegyzést, mert azt mondta, neki mindenképpen kell gyerek. Az újságíróként dolgozó nő otthagyta a szakmáját is, mert úgy gondolta, nem járhat interjúkra hatalmas hassal.

Kutatásokat kezdett végezni, milyen más módon lehetne meggyógyulni, miközben a hasa csak nőtt és nőtt. Kilenc év után azonban kénytelen volt belátni, hogy csak a műtét az egyetlen járható út - írta a Daily Mail.

Kommentek:

Top 0