• Krimi
Faktor

Kihúzta az "ördög" kártyát, ezért beismerte a jósnőnek, hogy megölte lakótársát

A férfi egy jósdában, Angliában vallotta be a gyilkosságot. A jósnő hívta ki a rendőrséget, de először nem vették komolyan.

Illusztráció

Illusztráció

Star Randel-Hanson egy jósdába ment Brightonban. A jósnő, Jayne Braiden megkérte a férfit, hogy húzzon 10 lapot. Azonban az első három lap kihúzása után a férfi sírva fakadt.

A jósnő azt mondta, a férfi a torony, a császár és az ördög kártyát húzta ki. A nő ekkor azt mondta a férfinek:

Nézze, látom, hogy valami nincs rendben. El kell mondania nekem mindent, beszéljünk!

Az 56 éves férfi ekkor beismerte, hogy megölte a lakótársát.

A két férfi 2013-ban találkozott egy spiritiszta templomban, nem sokkal később összeköltöztek.

Habár egy közös ágyon osztoztak, csak lakótársi viszonyban voltak. Randel-Hanson azonban azt mondta, a lakótársa egy nap elkezdett közeledni hozzá, és szexuálisan bántalmazta három alkalommal.

Egyik nap a konyhában vitatkoztak, ekkor szúrta le egy késsel. A holttest 10 napja hevert a földön, amikor a férfi a jósdába ment - írja az Independent.

A jósnő ekkor azt mondta a férfinek, ki fogja hívni a rendőrséget. Így is tett, de a rendőrségen először nem hittek neki. Egy óra múlva érkeztek meg a rendőrök, a nőnek addig sikerült feltartóztatni a férfit. Vízzel kínálta, és a lakótársával való kapcsolatáról beszéltek. A jósnő szerint egy idő után témát váltottak, és éppen nevettek, amikor a rendőrök megérkeztek.

A letartóztatás után a rendőrök megtalálták a lakótárs holttestét a konyha padlóján.

A férfit bűnösnek találták, egész életét börtönben tölti. Legalább 15 évet kell ülnie, mielőtt megvizsgálják a feltételes szabadlábra helyezését.

Top 0