• Krimi
Faktor

Kihasználta a szerelmes férfit: több millió forintot szedett össze

A pénzéhes nő még azt is elhitette a naiv férfivel, hogy gyerekük született.

Az 53 éves tököli nő kihasználta "kedvesét". Elhitette vele, hogy szerelmes, de mindenét elvette tőle. A nő 2010 nyarán, Kunszentmiklóson ismerkedett meg a kamionosként dolgozó férfival. Hónapokon át elkísérte a férfit külföldi útjaira, és a férfi beleszeretett a nőbe. Az érzéketlen nő viszont csak eljátszotta, hogy fontos neki a férfi.

A pénzéhes nő kifosztotta a szerelmes férfit.

A pénzéhes nő kifosztotta a szerelmes férfit.

Az ismerkedések során a nő megtudta, hogy a takarékosan élő férfi több mint 10 millió forintot spórolt össze. Elhatározta, hogy megszerzi a pénzt: 2011 októberétől a nő egy másik férfi élettársa lett, de azt hazudta a kamionos férfinek, hogy Ausztriába költözött és ezért nem kíséri el útjaira. Ezután hétvégenként találkoztak és telefonon tartották a kapcsolatot. A nő közös életet ígérgetett, a szerelmes férfi pedig mindent el is hitt neki. 2015-ig a nő különböző ürügyekre hivatkozva több mint 8 millió forintot csalt ki a férfitól.

A hazugságok palettája igen széles volt: lakásfelújításra, közös lakás vásárlására, orvosi kezelésekre, halálos betegség elleni műtétre kért és kapott olykor milliós összegeket. A nő azt is elhitette a férfivel, hogy közös gyerekük született, akit ő Ausztriában nevel. A férfi azonban a gyerekről csak fotókat látott. A férfi végül családja és barátai győzködésére 2015. május végén feljelentette a nőt. Az ügyészség most emelt vádat a csaló ellen.

Kommentek:

Top 0