• Krimi
Maksa Mónika

Kiharapott egy darabot a férfi kezéből, aki 1 éves gyereke előtt erőszakolta meg

Egy 32 éves ír férfi manchesteri otthonában erőszakolt meg egy 24 éves nőt. Rátámadt az anyára, amikor az egyéves gyerekét a kezében tartotta. Falnak lökte őt, mire a gyerek sírni kezdett. A nő ki tudott harapni egy darabot a kezéből, a DNS-minta alapján pedig azonosították a férfit, aki másokat is megerőszakolt.

A 32 éves Trevor Lawler tavaly júliusban támadt rá a nőre. Azt hazudta neki, hogy elrabolták és sikerült megszöknie, így érte el, hogy az asszony beengedje a házába. Amint beengedte őt a nő, falnak lökte és megütötte a gyerekét tartó fiatal anyát.

A Dailymail szerint a nő védekezett és kiharapott egy darabot a férfi kezéből, aki erre üvölteni kezdett. Azt kiabálta, hogy ha nem marad csendben, azonnal megöli. Ezután a gyerek szeme láttára megerőszakolta a nőt.

Forrás: Manchesteri rendőrség

Forrás: Manchesteri rendőrség

EZT IS AJÁNLJUK:

  Amikor a nőnek sikerült megszöknie, egy szomszédjához szaladt, aki csak hangjáról ismerte fel. A nő arcát ugyanis a verés teljesen eltorzította.

  A rendőröknek a nő szájában lévő bőrdarab – amelyet az erőszakoló kezéből harapott ki – segített megtalálni a férfit. A DNS-minta alapján sikerült azonosítaniuk.

  A nyomozás során kiderült, hogy Lawler néhány órával korábban egy másik nőre is rátámadt. A 33 éves nő 7 éves gyerekével aludt, amikor arra ébredt, hogy a férfi fölöttük áll.

  A fiú elkezdett sírni, mire a férfi azt mondta a nőnek, hogy hallgattassa el, különben elvágja az anya torkát, majd levette a nadrágját és megerőszakolta. A házból Lawler egy szál alsónadrágban és pólóban ment el, mert a nő barátja hazaért, és menekülnie kellett.

  A rendőrség keresni kezdte a férfit, akit még aznap letartóztattak. Mindkét nő felismerte őt a manchesteri rendőrségen.

  A férfit most életfogytiglani börtönre ítélték, legkorábban 10 év múlva szabadulhat. Lawler beismerte, hogy megerőszakolta a nőket és gyilkossággal is fenyegette őket.

  Kiderült, hogy otthonában, Dublinban korábban már 6 évet töltött börtönben, mert 18 évesen megerőszakolt egy 37 éves nőt. Akkor is úgy jutott a nő házába, hogy azt hazudta neki, hogy üldözik.

  Top 16