• Külföld
Faktor

Töltőre tett telefon miatt égett le a hálószoba

Teljesen leégett egy walesi tinédzser hálószobája, miután a lány egész éjszakára az ágyán hagyta a töltőre tett telefonját.

Illusztráció

Illusztráció

A 15 éves Caitlin Rea Durantnak szerencséje volt, mert sérülés nélkül ki tudott menekülni a lángoló szobából - viszont mindene elégett, a családjával pedig csak fél év múlva tudnak visszatérni otthonukba, olyan sokáig tart a súlyos kár rendezése - írja a Metro.

A lány a telefont a takarójára tette, viszont a készülék annyira túlmelegedett, hogy a műszálas anyag lángra kapott. A lángok, a füst és az oltáshoz használt nagy mennyiségű víz miatt az egész ház lakhatatlanná vált, a család most azt várja, kiderüljön, meg tudnak-e menteni néhány személyes tárgyat.

A tűzoltók fotókat készítettek a hamuvá vált tárgyakról, és arra fogják velük figyelmeztetni az embereket, hogy ne hagyják gyúlékony anyagon a töltőre tett telefonjaikat. Emellett arra is felhívják a figyelmet, hogy nem szabad hosszú ideig, felügyelet nélkül tölteni a telefonokat, és éjszakára mindig húzzuk ki a készüléket.

Kommentek:

Top 0