• Sport
Faktor

Kifütyülték Cristiano Ronaldót, megvédte világbajnok csapattársa

A Real Madrid tegnap este 2-0-ra legyőzte a Romát a labdarúgó Bajnokok Ligájában, összesítésben 4-0-val jutott be a sorozat negyeddöntőjébe. A mérkőzésen gólt lőtt Cristiano Ronaldo, akit néhány szurkoló kifütyült.

Sergio Ramos (jobbra) munkában a Roma ellen (Fotó: Europress - Javier Soriano)

Sergio Ramos (jobbra) munkában a Roma ellen (Fotó: Europress - Javier Soriano)

A portugál szupersztár az Atlétcio Madridtól elszenvedett vereség után azt mondta, ha a többiek annyira jók lennének mint ő, akkor a Real lenne az első a bajnokságban. Később azt mondta, hogy a sérülésekre gondolt, és félreértették őt az újságírók. A következő két meccsen aztán gólt szerzett a Levante és a Celta Vigo ellen is (utóbbi ellen ötöt), és a Roma ellen sem fejezte be gól nélkül a meccset, de úgy tűnik, hogy még nem mindenki bocsátott meg neki.

„Azt mondanám a szurkolóknak, hogy előbb gondolkodjanak kicsit. Tisztelem őket, de amikor a dolgok nem mennek tökéletesen, akkor támogatniuk kellene a játékosokat, mert mindannyian a legjobbat akarjuk a Real Madridnak. Cristiano Ronaldo a csapat történelmi játékosa, ezt évről évre bebizonyítja, csak meg kell nézni, hogy mit ért el eddig. Amikor a saját stadionunkban kifütyülnek, akkor a szurkolók arra akarnak ösztönözni, hogy még jobb teljesítményt nyújtsunk” – nyilatkozta a spanyol együttes hátvédje, Sergio Ramos a Marcának.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Zinedine Zidane szerint Ronaldót nem zavarja, ha kifütyülik, sőt, ez segít is neki.

    „Ez csak motiválni fogja őt. A lényeg az, hogy Cristiano minden egyes alkalommal gólt akar lőni, amikor pályán van, és ezt is teszi.”    

    Top 16