• Krimi
Faktor

Besurrant két fiatal a debreceni kórházba, aljas szándékkal érkeztek

A fiatalok a betegek és a dolgozók mobilját is ellopták.

A helyi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit és 17 éves társát, akik a debreceni kórházból loptak mobiltelefonokat.

Egy ápolónő tett bejelentést a rendőrségre szerdán arról, hogy a munkahelyén ismeretlenek lopták el a mobiltelefonját, valamint azt is elmondta, hogy már több beteg is jelezte, hogy ők sem találják a telefonjaikat. A rendőrök a helyszínre mentek, azonosították a bűncselekményekkel gyanúsítható 19 éves D. Gézát és 17 éves társát. A debreceni járőrök a kapott személyleírás alapján a két fiatalt még aznap elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatták, majd őrizetbe vették őket és előzetes letartóztatásukat kérték.

A két fiatal a kórház egyik kórtermébe bement és az alvó betegek szekrényeiről lopták el a mobiltelefonokat. A gyanúsítottak távozáskor észrevették az ápolónő nővérpultban hagyott telefonját is, így azt is elvitték. A 19 éves bojti férfi és fiatalkorú debreceni társa több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben hat rendbeli kifosztás, valamint két rendbeli lopás miatt indított büntetőeljárást - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0