• Krimi
Faktor

Esküvőre készült a férfi, aki kizuhant a buszból - az ügy továbbra sem tisztázott

A férfi életét már nem tudták megmenteni.

Továbbra sem tudni, pontosan hogyan halt meg az a cinkotai férfi, aki szombaton kiesett a 46-os buszból. István éppen hazafelé tartott, amikor a Vidámvásár utcában kizuhant a járműből.

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

Jól ismertem Sztyopát (ez volt István beceneve), aznap láttam is a buszon. Viszont zavartnak tűnt, nem is köszöntünk egymásnak. Több agyműtéten átesett már, emiatt időnként így viselkedett. Mivel korábban leszálltam, így nem tudom, mi történhetett. Szerintem elájult, és úgy eshetett ki

– mondta a Borsnak egy környéken lakó férfi. Hozzátette még, ismerőse az utóbbi időben boldognak tűnt, mert talált munkát és már az esküvőjét is tervezgette. Az apai ágon bolgár származású Sztyopa a közeljövőben lett volna 38 éves.

Egy szisszenést hallottam, ahogy kinyílt az ajtó, ezután pedig egy csattanást. A busz nagyot döccent, amikor pedig hátranéztem, láttam, hogy ott fekszik egy ember. Leszálltunk, hogy segítsünk, de a koponyája szétnyílt és ömlött belőle a vér. Maga a buszsofőr sem értette az egészet, az utasoktól kérdezte, mi történt

– írja a busz egy szemtanúra hivatkozva, aki a buszon utazott. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz.

Kommentek:

Top 0