• Külföld
Faktor

Egy 12 éves kislányt erőszakolt meg, fotókat is készített róla

Osman Ali ült már csoportos nemi erőszakért, de jó magaviselete miatt megfelezték a büntetését. Most 14 és fél évig nem lesz gondja szállásra és ellátásra.

A 20 éves Osman Ali 2012-ben két barátjával megerőszakolt egy egyetemi hallgató lányt, az aktust pedig még rögzítették is a mobiljukkal. A videó alapján nem volt nehéz a bizonyítási eljárás, így végül nyolc és fél év börtönre ítélték.

Ali azonban mintaszerűen viselkedett a börtönben, ezért 2016-ban megfelezték a büntetését, és szabadon engedték.

Alig telt el néhány hónap, Ali, aki az angliai Rochdale-ben lakott, az interneten megismerkedett egy 12 éves lánnyal, akit addig-addig csábítgatott, amíg a lányt elcsalta a nővére lakásába.

Előbb fotókat készített róla, majd többször is megerőszakolta. Az aktusok után a szerencsétlen kamasz bódultan rótta az utcákat, így figyeltek fel rá, és kórházba vitték. Ott vették észre a nővérek, hogy Ali mobilszáma rá van írva a karjára...

Rendőrségi kép

A visszaeső erőszaktevőt ezúttal 14 és fél évre ítélték, a lány pedig így emlékezett vissza az esetre: “Az iskolában már elkerülnek a korábbi barátaim. Többször felébredek éjjel, mert rémálmaim vannak. Úgy érzem, mintha megfosztottak volna a kamaszkori éveimtől. Évekig fog még kísérteni annak az emléke, amit velem történt.”

Forrás: Thesun

Kommentek:

Top 0