• Krimi
Faktor

Kidobta az ablakon három gyerekét egy szíriai migráns

Letartóztattak egy szíriai férfit Németországban, miután - eddig ismeretlen okokból - egymás után kidobta mindhárom gyerekét a migránsközpont első emeleti ablakán. A három gyerekből kettő súlyosan megsérült, még mindig kórházban vannak.

Fotó: Europress / Kay Nietfeld - AFP

Fotó: Europress / Kay Nietfeld - AFP

A lohmari rendőröket egy szemtanú hívta ki, miután azt látta, hogy egymás után három gyerek esik ki a migránsok átmeneti szállásának első emeleti ablakán – írja a Daily Mail.

Mikor a rendőrök és a mentők kiértek, két gyereket olyan súlyos állapotban találtak, hogy helikopterrel vitték őket a közeli kórházba. Az 5 éves kisfiúnak és 7  éves nővérének súlyos fej- és belső sérülésekei vannak. Az 1 éves kisfiút kisebb sérülésekkel vitték kórházba, őt megfigyelés után visszaengedték az édesanyjához. A 35 éves szíriai férfit a helyszínen letartóztatták, nem tanúsított ellenállást.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A szíriai család egy tágas szobában élt az első emeleten több migránssal együtt. A fürdőszobán és a konyhán mind osztoztak.

    A szociális munkások és a segélyszervezetek önkéntesei többször is panaszkodtak a német hatóságoknak az elmúlt hetekben arra, hogy nincs elég hely a migránsok elszállásolására, a túlzsúfoltság pedig konfliktusokat eredményez a migránsok körében – vagy visszaéléseket a gyerekekkel és a nőkkel szemben.

    Top 16