• Belföld
Faktor

Kiderült, mi állt VV Fanni titkos noteszében

Több jel is arra utal, hogy a 24 éves lány már nem él.

A Blikk információi szerint legalább tíz olyan jel van, amely arra utal, hogy VV Fanni már nem él, a jelenleg is előzetesben lévő férfinak pedig köze van az ügyhöz. Az egyik ilyen a bérelt autóban talált vér, amit DNS alapján azonosíthattak.

– Nem tisztíttatta ki az autót, amikor visszavitte, így a tulajdonosok rögtön értesítették a rendőröket. Azt tudom, hogy a lány édesanyjától DNS-mintát vettek, ezt és a Fanni lakásán begyűjtött hajszálakat, egyéb nyomokat hasonlították össze az autóban lévő vérrel – magyarázta a lapnak egy informátor, aki Fanni naplójának tartalmáról is tudott részleteket.

EZT IS AJÁNLJUK:

  – Ez a rózsaszín napló nem­csak azt tartalmazta, hogy mikor melyik kuncsaftjával találkozik, hanem a tervei, élményei is benne voltak. Jövőre szeretett volna a tengerentúlra utazni, de a melleit is szerette volna megműttetni. A munkájával kapcsolatban is voltak tervei, szeretett volna más ügyfélkörrel dolgozni – tette hozzá a bennfentes.

  A Blikk informá­ciója szerint Fanni és feltételezett gyilkosa jártak, ám a lány visszautasította őt, ezért a férfi szerelemféltésből végzett vele. Budapestről vidékre vitte Fannit, információik szerint a történtek után egy balatoni városban járt. A fiatal férfi nemrég leváltotta kirendelt ügyvédjét, már egy rokona látja el a védelmét.

  A Borsnak nyilatkozott az ügyvéd, aki azt mondta, B. László a bűnrészességet elismerte, a gyilkosságot azonban tagadja.

  Egy dolgot tudni kell, itt azért keresnek egy német rendszámú BMW-t is, de nyilván erről a rendőrség többet tud mondani.

  Ez egy egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók. Ügyfelem nem BMW-t bérelt" – mondta dr. Brodmann. A Bors megkérdezte a gyanúsított vé­dőjétől, lehetséges-e, hogy többen is részt vettek a prostituáltként dolgozó Fanni eltűnésében és a német rendszámú autóban ülő személy követhette-e el a gyilkosságot. Meglepő vá­laszt adott: – Bingó. Így van. Ezért nem ismerte el az em­berölést ügyfelem.

  Top 16