• Külföld
Faktor

Botrány az Ikeában, nagyon kiakadt az áruházra egy vásárló

Az egyik eladó hibája traumát okozott a nőnek.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Születésétől fogva vegetáriánusnak nevelték a 22 éves Fern Jacksont, így soha nem evett húst. Egészen addig, amíg az IKEA egyik dolgozója el nem követett egy hibát.

Az angliai Dorsetben élő nő a családjával ment a bútoráruházba, és amikor megéhezett, vett magának egy vegetáriánus hotdogot - írja a Mirror. Csakhogy a büfés véletlenül egy hagyományos, sertésvirslivel készült ételt adott neki.

Fern azt mondja, a hotdog pont úgy nézett ki, ahogy az étlapi fotó szerint a vegetáriánus hotdognak ki kellett néznie, de az első falat után érezte, hogy valami nem stimmel. A nő azonnal hívatta a konyhafőnököt, aki elismerte, hogy a vevő véletlenül húsos ételt kapott.

A fiatal nő két napig volt beteg attól az egy falat virslitől, de sokkal nagyobb traumát okoz neki a tudat, hogy evett egy állatból. Bár a menedzser a cég nevében bocsánatot kért Ferntől, a lány azt mondja, ez neki nem elég. Állítása szerint nem anyagi kártérítést akar, de legalább azt szeretné elérni, hogy kicseréljék a fotót a vegetáriánus hotdog mellett az étlapon.

Kommentek:

Top 0