• Krimi
Faktor

Ki akarták rabolni, lángszóróval védte meg magát - videó

Nem mindennapi leleményességgel próbálta megvédeni magát és a boltját egy férfi Redland Cityben, Ausztráliában, amikor két felfegyverzett férfi lépett be hozzá: rovarirtóból és öngyújtóból lángszórót készített, azzal próbálta elijeszteni a rablókat.

A biztonsági kamera rögzítette, ahogy a bolt tulajdonosa, Dan Rigney épp a lottószelvényeket vizsgálta, amikor két férfi lefűrészelt csövű puskákkal belépett a boltba. Rigney azonnal felkapta a sprayt és az öngyújtót, lángot fújva így a behatolók irányába. A két férfit annyira meglepte a boltos védekezése, hogy megtorpantak, fedezéket keresve az egyikük még a fegyverét is elejtette.

A másik férfi azonban a fegyverét Rigneyre szegezve fenyegette a bolttulajdonost, aki így kénytelen volt letenni a házi lángszóróját. Rigney elbújt a pénztárgép mögé, és míg a két fegyveres megkerülte a pultot, ő gyorsan átugrotta fedezékét, és elrohant a boltból.

A Daily Mail információi szerint a két férfi 680 dollárt lopott, a rendőrség még mindig keresi őket.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Rigney rendhagyó módon védte a boltját – 2010-ben egy felfegyverzett férfit egészen addig kergetett, míg el nem kapták a rendőrök.

Top 0