• Belföld
Faktor

Nyilatkozott a KFC a magyar újságíró megveréséről

Megverték egy belvárosi gyorsétteremben az Index.hu tartalomfejlesztési vezetőjét, Szabó Zoltánt.

A történtekről részletesen be is számolt Facebook-oldalán, ahol leírta, hogy vasárnap este egy Király utcai étteremben támadtak neki, miután kikérte a vendégkönyvet.

Aggasztónak nevezte a Szabó Zoltán által leírt bántalmazást a HVG-nek Juhász Nándor, a KFC-t üzemeltető Amrest Kft marketingvezetője. A cégnél azonnali kivizsgálást és gyors eredményt ígérnek.

Szabó Zoltán Facebook-bejegyzéséből értesült a vasárnap esti incidensről a vállalat. Egyelőre az érintett üzlethelyiség vezetőjét keresik, és Szabóval is gyorsan fel akarják venni a kapcsolatot. Egyelőre szeretnének minél több részletet megtudni az Index újságírója által leírt esetről.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Még tájékozódunk, és csak a tények ismeretében tudunk állást foglalni

    – mondta Juhász. Az ügyet azonban rendkívül komolyan veszik. A vizsgálatban Szabó vallomásán túl segíthetnek a gyorsétteremben felszerelt biztonsági kamerák felvételei is.

    Szabó írásában félmillió forint kártérítést követelt bíróságon kívül, amelyet egy általa választott alapítvány számlájára kér átutalni. Az újságíró ezen felül garanciát vár arra, hogy ilyen nem fordulhat elő többet.

    Kommentek:

    Top 16