• Krimi
Faktor

"Na jó, elmondom, őt is én öltem meg" - beismerő vallomást tett a kiskunhalasi gyilkos

A férfi két gyilkosságot is magára vállalt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A kiskunhalasi férfi először azt is tagadta, hogy egyáltalán ismerte a nőt, akit 2012-ben megölt, de amikor a rendőrök ezt bizonyítékokkal cáfolták, mégis beszélni kezdett. “Na jó, elmondom, őt is én öltem meg” – így kezdte vallomását.  Indokként annyit tett hozzá, hogy idegesítette az asszony, mert folyton pletykált.

A férfi tudta, hogy a gyilkosság napján a nő zárásig a kocsmában marad, ezért a bokrok között várt rá egy kalapáccsal - írja a 24.hu. Azt állítja, ugyanezzel a szerszámmal verte halálra egy évvel korábban a barátját.

A férfi kezeire kesztyűt húzott, cipőjére pedig rongydarabokat kötözött, hogy ne hagyjon azonosítható lábnyomot. A nő után osont, és hátulról támadt rá. Miután megölte, az áldozat biciklijét elrejtette, a holttestet lehúzta az útról és hazavitte a borát. Utóbbi kijelentése azért fontos, mert a kocsmárosnőn kívül csak ő tudhatta, hogy a nőnél volt egy palack. A férfi arról nem beszélt, mégis milyen pletykák miatt haragudott ismerősére.

Mint azt megírtuk, S. Mihálynak két ember megöléséért kell felelnie. A 2012-es haláleset aktáját azután porolták le, hogy a gyanúsított rendőrkézre került, a nő holttestére ugyanis nem messze a férfi otthonától bukkantak rá, a kiskunhalasi Rekettye-pusztában. A haláleset kapcsán akkor nem indult büntetőeljárás, mivel a szakértő azt állapította meg, hogy az asszony közlekedési baleset áldozata lett.

A másik gyilkosság még 2011-ben történt. A férfi azután bukott le, hogy megtalálták az áldozat csontjait tavaly nyáron, vagyis öt évvel a bűncselekmény elkövetése után. A maradványokra Kiskunhalason, a Keceli út környékén bukkantak rá, egy erdős területen. A rendőrök a nyomozást vádemelési javaslattal zárták.

Kommentek:

Top 0