• Élet
Faktor

Egy ketrec tetejére láncolva száguldozott az autópályán egy kutya - videó

Felvétel készült arról, ahogy egy ketrec tetejére láncolva szállítottak egy kutyát az autópályán. A floridai rendőrség nyomozást indított a kutya gazdája ellen.

A floridai hatóságok vizsgálatot indítottak egy kutyatulajdonos ellen, mert az autópályán egy ketrec tetején szállította a pitbullját. Az eset azért derült ki, mert a 24 éves Brenna Cronin felvételt készített róla, majd feltöltötte a Facebookra – írja a 24.hu a First Coast News-ra hivatkozva.

A Zeus nevű kutya gazdája az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy semmi kivetnivalót nem talál abban, ahogyan az állatot szállította, szerinte ugyanis az eb szereti. Ehhez még azt is hozzátette, hogy mindenki így szállítja a kutyákat.

A Humane Society állatvédő szervezet helyi szervezetének elnöke elmondta, hogy a gazda egyértelműen törvénysértő módon utaztatta a kutyát: Zeus csak egy kötéllel volt rögzítve a ketrechez, a jogszabályok szerint azonban legalább két kötéllel kell rögzíteni a nyitott helyen, például egy kisteherautó platóján szállított kutyákat.

Kommentek:

Top 0