• Külföld
Faktor

Éjjel támadtak, 30 afgán drogárus rontott rá egy testvérpárra Bécsben

A két osztrák férfi éppen kutyát sétáltatott, amikor néhány afgán leszólította őket. Drogot akartak eladni nekik, de amikor a testvérek nem kérték, erősítést hívtak.

Az “utcai” heroin alapanyagának 90 százaléka Afganisztánból érkezik Nagy-Britanniába. Nem csoda, hogy bárhova is jönnek, az afgán bevándorlók jó részének köze van a drogkereskedelemhez.

Illusztráció.

Illusztráció.

Történt pedig a minap, hogy két bécsi fiatalember, a 25 éves Bernhard és bátyja, a 30 éves Erichéppen a napi hírekben oly sokszor szereplő Praterstern környékén sétált a kutyájukkal késő este.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A semmiből került elő öt afgán migráns és eleinte barátságosabban, majd később agresszívebben drogot ajánlott nekik. Az osztrákok hiába tiltakoztak, az afgánok csak nem hagyták abba a marketinget és a feszültség fokozódott.

    Ezt megérezte a bécsiek kutyája is, aki elkezdett ugatni a jövevényekre. Az afgánok megütötték a kutyát, ettől kezdve a helyzet verekedésbe torkollott. A drogárusok mobilon mozgósították vagy harminc, a környéken lévő társukat, akik agyba-főbe verték a bécsi testvérpárt.

    Két biztonsági őr felfigyelt a verekedésre és paprika spray segítségével rendet teremtettek. Majd a rendőrök négy afgánt előállítottak, illetve az idősebbik bécsi testvért szintén előzetes letartóztatásba tették - adta hírül az OE24.at.

    Kommentek:

    Top 16