• Külföld
Faktor

Botrány az iskolában: dühödt anyukák vertek össze egy iskolást

A megtámadott tanuló viselkedési és beilleszkedési problémákkal küzd.

Két szülő rátámadt gyerekeik osztálytársára egy konstancai iskola folyosóján. Az igazgató értesítette a rendőrséget, az ügyben vizsgálat indult - írja a Transindex.

A Konstanca megyei rendőr-főfelügyelőség közleménye szerint az iskolaigazgató kedden jelezte a rendőrségnek, hogy egy 30 és egy 37 éves nő a szünetben fizikailag bántalmazta az iskola egyik diákját. A két nő a megvert tanuló osztálytársainak szülei. 

Az iskola igazgatója, Doina David azt nyilatkozta, hogy a megvert tanuló hamarosan betölti a 14 éves kort, és ötödik osztályba jár. Az igazgatónő elmondása szerint a tanuló viselkedési és beilleszkedési problémákkal küzd, többször bántotta osztálytársait.

Nemrégiben három osztálytársát bántalmazta, akik otthon elmesélték, hogy mi történt, az anyukák pedig eljöttek az iskolába, hogy jelentsék az esetet. Panaszt nyújtottak be, és anélkül, hogy választ várnának, bementek az iskolába szünet közben. Amint meglátták a diákot, nekiestek és megverték. A támadást egy tornatanár szakította félbe. Mi értesítettük a rendőrséget, a bűnösök pedig felelni fognak tetteikért

- nyilatkozta Doina David.  

Kommentek:

Top 0