• Külföld
Faktor

Már a bírónak is elege lett a család különös vitájából, így döntött

A szülők beperelték a fiukat, mert ő nem akart elköltözni otthonról. A fiú azonban makacskodott.

Jogi tusakodásba torkollott a 30 éves Michael Rotondo és szülei vitája New York Államban, miután a fiú, aki nyolc éve költözött haza, sokadik családi felszólításra sem volt hajlandó elhagyni a szülői fészket, ezért apja és anyja beperelték.

Illusztráció.

Illusztráció.

Nem kellett volna persze idáig fajulnia a dolognak. Kedden még Donald Greenwood, New York legfelső bíróságának bírója is inkább csak szépen kérte Michaelt, hogy költözzön, mielőtt végül írásba adta a végzést. 

Christina és Mark Rotondo, a szülők, hónapokon át kérlelték levelekben Michaelt, hogy tűnjön már el végre, mindhiába. Végül februárban éltek hivatalos panasszal, és 14 nap határidőt adtak a gyereknek, akit ez sem hatott meg. Utána megpróbálták pénzzel elküldeni a fiút, 1100 dollárt adtak volna, csak menjen már, de ez sem működött. Könyörögtek, hogy szerezzen állást, hiába. Ezután fordultak a legfelső bírósághoz.

Rotondo, aki saját magát képviselte a bíróságon, utolsó percig ragaszkodott hozzá, hogy neki márpedig jár még 6 hónap a syracuse-i gyerekszobában. A vége az lett, hogy a bíró kilakoltatta otthonról a fiút - írja a The Guardian.

Kommentek:

Top 0