• Külföld
Faktor

Két napig bolyongott zavarodottan egy hatéves az autópályán

Az egész családja odaveszett egy balesetben.

Egy motoros talált a hat éves Benjamin Monarera, aki egy brazil forgalmas autópálya szélén a fűben ült maga elé bámulva. Mikor megkérdezte tőle megmentője, hogy mi a neve és hol vannak a szülei, a kisfiú nem emlékezett semmire, annyira megviselte a balesetben átélt trauma.

Miután kiérkeztek a mentők és a rendőrök, hogy ellássák a gyermeket, a közelben megtalálták családja összetört autóját is, benne a 37 éves édesapja, Alessandro Monare, a 35 éves anyukája, Belkis Monare, és bátyja, Samuel holttestével. Mint kiderült, a család a baleset előtt az anya születésnapját ünnepelte, onnan tartottak hazafelé október 7-én, amikor feltehetőleg egy másik autó – melyről horzsolásnyomok árulkodnak – meglökte őket oldalról. A volánnál ülő édesapa az ütközés erejétől elvesztette az irányítást a jármű felett, ami hatalmas sebességgel az árokba csapódott.

A nyomozók szerint a hatéves kisfiú valamilyen módon ki tudott szállni a roncsból, de nem tudott segítséget hívni, mert a sokktól elveszítette emlékeit, így két napon keresztül egyedül, zavarodottan bolyongott az út szélén, mire rátaláltak október 9-én. A rendőrség szerint nem csupán az a csoda, hogy a gyermek sértetlenül túlélte a szörnyű balesetet, de az is, hogy két napon keresztül, víz és élelem nélkül életben maradt a sötét erdős részen.

Az, hogy ilyen későn találtak a balesetet szenvedő családra a forgalmas autópályán, azért is történhetett, mert az út szélén annyira sűrű volt a növényzet, hogy az szinte teljesen eltakarta a roncsot. Amikor a rokonok értesültek a tragédiáról, teljesen összeroppantak. Azonosították elhunyt szeretteiket, és az árván marad kis Benjamin Monaret is. A kisfiú még mindig nem emlékszik semmire sem, csupán arra, hogy az autó zuhant, majd egyedül mászott fel egy ”hegyre”, ami valószínűleg az árok oldala lehetett.

Kommentek:

Top 0