• Krimi
Faktor

Megrázó részletek: két nap után kapcsolták le Sándort a gépekről, egy edző ütötte agyon

A magyar férfi a fejsérülés következtében eszméletét vesztette, és többé nem tért magához.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Feladta magát a rendőrségen a 35 éves Jamill Jones, aki egy észak-karolinai magánegyetem, a Wake Forest kosárlabdacsapatának segédedzője. A vád szerint ő ütötte le a New Yorkba, mostohatestvére esküvőjére érkezett, floridai illetőségű Sándort, aki ezután olyan szerencsétlenül esett el, hogy belehalt koponyasérüléseibe.

A férfi az ütéstől elesett és beverte a fejét: koponyája bal oldalán szenvedett töréses sérülést, és bevérzett az agya - írja a New York Daily News. Eszméletét vesztette, és már nem tért többé magához. Sándort kórházba vitték, de két nap után lekapcsolták a gépekről.

Az áldozat testvére szerint a tragikus eset egy félreértés következménye. A férfi ugyanis a lagzi után haza készült a szállodába. Bedörömbölt egy, a járda mellett parkoló terepjáró ablakán, mert valószínűleg taxinak nézte a kocsit, és így akarta felhívni magára a sofőr figyelmét. A sofőr viszont arcon ütötte, amitől Sándor hanyatt esett. A sofőrt egyelőre csak vétséggel vádolják, de még tart a nyomozás az ügyben.

Kommentek:

Top 0