• Sport
András Ferenc

Két-három helyen változtatnak a norvégok

Vasárnap 20:45-kor rendezik a pótselejtező második meccsét Norvégia és Magyarország között. A magyar szövetségi kapitány után a norvégok edzője is sajtótájékoztatót tartott.

Fotó: Europress - Jamie McDonald/Getty Images

Fotó: Europress - Jamie McDonald/Getty Images

Szombat kora este, a Groupama Arénában megtartotta sajtótájékoztatóját a norvég válogatott szövetségi kapitánya is. A sajtótájékoztató elején Per-Mathias Högmo elítélte a párizsi terrortámadásokat, együttérzéséről biztosította az érintett családokat, valamint kitartást kívánt a francia népnek – írja az mlsz.hu.

Sötétséget sötétséggel elűzni nem lehet, csak a fény teheti azt. A gyűlöletet nem űzi ki a gyűlölet, csak a szeretet teheti azt.

- idézte a norvég szövetségi kapitány Martin Luther Kinget.

Per-Mathias Högmo természetesen a magyarok elleni mérkőzésről is beszélt. A norvég kapitány elárulta, hogy Király Gáborból külön készülnek:

Kitaláltuk, hogyan lehet túljutni rajta, de erről természetesen nem árulok el részleteket.

A norvég kapitány reméli azt is, hogy Norvégia helyzetkihasználása feljavul, mert akkor lehet esélyük a továbbjutásra.

Két-három helyen mindenképpen változtatunk a csütörtöki meccshez képest. A magyar csapat szerencsés is volt Oslóban, de érzem a csapatomban az erőt ahhoz, hogy holnap megszerezzük a győzelmet, és sikerrel vegyük a párharcot.

- mondta Per-Mathias Högmo.

A norvég szövetségi kapitány nagyon nehéz mérkőzésre számít, ahol véleménye szerint számukra az a legfontosabb, hogy ők szerezzék az első gólt.

90 perc hosszú idő, így türelmesnek kell lennünk. Oslóban az egyforma esélyt kínáló szituációkból a magyarok jöttek ki jobban, de bízom benne, hogy a visszavágón ez már nem így lesz.

- idézi az MTI Högmót.

Bernd Storck és Dzsudzsák Balázs is beszélt a norvégok elleni meccsről, ahol mindketten azt tartják a legfontosabbnak, hogy gólt rúgjon a magyar csapat. A sajtótájékoztatóról itt írtunk bővebben.

A Magyarország-Norvégia meccs 20:45-kor kezdődik a Groupama Arénába, ahol a párizsi terrortámadás miatt fokozottan fogják ellenőrizni a szurkolókat.

Top 0