• Krimi
Faktor

Nőtt az autópályán történt baleset áldozatainak száma: egy rendőr is életét vesztette

Két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött.

Már két halálos áldozata van az M5-ös autópályán, Kecskemétnél történt hétfő délelőtti balesetnek, amelyben a legfrissebb hírek szerint két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A buszsofőrön kívül meghalt az egyik utas, egy rendőr is.

Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek azt mondta: az M5-ös autópálya 87-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesethez mentőhelikopter is érkezett. A rendőrségi szolgáltatást végző civil busz sofőrje, valamint a buszon utazó egyik rendőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A járműben utazó rendőrök közül hárman súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek meg.

Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője azt mondta: a buszba szorult négy embert a kecskeméti tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. Az autópályát az érintett szakaszon mindkét irányban lezárták: a Röszke felé haladókat a 74-es kilométernél, a főváros felé tartó forgalmat pedig a 91-es kilométernél terelik le a sztrádáról.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16