• Krimi
Faktor

Tömegverekedés Budapest belvárosában: válogatás nélkül ütötték az embereket az utcán

A botrányos eset a Kertész utcában történt.

Az Index információja szerint február 21-én éjszaka a VII. kerületi Vittula szórakozóhely környékén álló embereket két férfi szabályosan összeverte, nem válogattak, a nőket is ütötték. Szemtanúk elmondása szerint vagy harminc ember volt a Kertész utcában, de senki nem tudta megfékezni őket.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A döbbenetes eset a Vittula és a Prága nevű hely előtt történt. Az Indexnek a szemtanúk azt mondták: "Egy olasz srácnak szabályosan leszakadt a fél arca". Más pedig úgy nyilatkozott: "Egy lánynak meg láttam, ahogy repülnek a fogai". Végül hozzátették: "Ha nem ketten vannak, hanem többen, akkor biztosan meghal valaki."

Többen leírták, hogy a két férfi kereste a balhét, ami úgy kezdődött, hogy az egyikük megfogta egy lány fenekét, mire az egyik olasz vendég elhúzta onnan a lányt. Ezután kezdődött a verekedés, mindenkit ütöttek.

Többen hívták a rendőröket, végül egy járőr és egy kisbusz érkezett ki, a két verekedő férfi egy nővel bemenekült az szórakozóhelyekhez közeli épületbe. Hiába mondták a rendőröknek, hogy hova futottak be, azok nem mentek utána.

A lap megkereste a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban, akik azt írták:

"Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2019. február 22-én 1 óra 30 perckor Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában egy férfi előzetes szóváltást követően megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre 10 percen belül kiérkező járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított eljárást, válaszadásunkig gyanúsított kihallgatásra nem került sor A nyomozás érdekeire tekintettel további információt nem kívánunk adni."

Kommentek:

Top 0