• Külföld
Faktor

Késsel támadt a migráns, szétkaszabolta egy német férfi arcát

Még keresi a rendőrség azt a sötét bőrű elkövetőt, aki a müncheni vasútállomáson késsel sebesített meg egy 22 éves német férfit.

A beszámolók szerint két 22 és 25 éves német fiatal sétált pár napja a müncheni vasútállomáson, amikor egy eddig ismeretlen elkövető késsel támadt rájuk. A hatóságok szerint a két német erősen ittas állapotban volt a késői órán, ekkor érte őket a támadás. Az ismeretlen elkövető egy késsel sebesítette meg egyiküket, a támadás oka egyelőre ismeretlen - írja a Bild.

A 22 éves áldozat egyik oldalán a vágási sebesülés egészen a nyakától a füléig ér.

A megsérült férfit kórházba szállították, az alkohol és a támadás okozta sokk együttes hatása miatt azonban nem emlékszik semmire arról a bizonyos estéből. A másik férfi az elkövetőt déli kinézetű, sötétebb bőrűnek írta le, aki körülbelül 180 centiméter magas lehetett. Érdekes részlet, hogy a támadónak egy drága fehér iPhone-ja volt.

A nyugati nagyvárosok vasútállomásai bűnügyi gócpontnak számítanak egy ideje, sok illegális bevándorló jár oda ugyanis melegedni, vagy az ingyen wifit használni. A rendőrség szemtanúkat keres, hogy mihamarabb kézre tudják keríteni az elkövetőt. 

Kommentek:

Top 0