• Belföld
Faktor

Késett a bére, megkéselte főnökét

A megtámadott munkaadó életveszélyes sérülést szenvedett.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a tompai férfit, aki júniusban vadászkéssel hasba szúrta munkaadóját, mert nem fizette ki az alkalmi munkájáért ígért 24 ezer forintot.

A tettes először elment főnöke házához, és „megüzente”, ha a sértett nem fizet, csúzlival belövi a ház ablakait, de hozzátette, hogy Molotov-koktélt is tud gyártani.

Ezután távozott, de „üzenetét” munkatársai átadták a sértettnek, aki már egy karóval ment a kapuhoz, amikor két órával később a vádlott visszatért. Összevesztek, a vádlott csúzlival anyacsavart lőtt a ház udvarába, mire a sértett a karóval hadonászó mozdulatokat tett és egyszer rá is ütött a vádlott bal karjára.

Dulakodtak, lökdösődtek, a vádlott elővette zsebéből vadászkését és egyszer közepes erővel megszúrta a sértett hasát. A sértett a szúrás miatt a hasüreget megnyitó, életveszélyes sérülést szenvedett, amivel a kórházban megműtötték. A letartóztatásban lévő vádlottal szemben a főügyészség börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Kommentek:

Top 0