• Krimi
Faktor

Átadta a helyét a metrón a transznemű férfi, cserébe késsel vagdosták össze

Megtámadtak egy utast New Yorkban a metrón, miután átadta a helyét, a támadója ugyanis nem akart mellé ülni a bőrszíne miatt. A hely azonban nem volt elég neki, megütötte és késsel is megsebesítette az áldozatát.

Megvertek és késsel vagdostak össze egy fekete bőrszínű, transznemű utast, mert hellyel kínált meg valakit a metrón New Yorkban. A 30 éves Stephanie Pazmino december 24-én épp az unokatestvérével utazott, amikor spanyolul azt mondta, hogy nem hajlandó leülni egy fekete mellé. Mivel az áldozat nagyon jól beszéli a nyelvet, ezért felajánlotta, hogy elül, hogy Pazminónak ne kelljen mellé ülnie – írja a 24.hu.

Fotó: AFP/ Don Emmert

Fotó: AFP/ Don Emmert

A fodrászként dolgozó férfi azt nyilatkozta, hogy egy hosszú műszakon volt túl, és épp hazafelé tartott, mivel fáradt volt, nem foglalkozott a bántó megjegyzéssel. Azonban amikor a szerelvény egy megálló közelébe ért, Pazmino felállt, és leszállás előtt váratlanul Jarrethez lépett, majd bántalmazni kezdte: ütlegelte, egy 5 centiméteres pengéjű késsel pedig belevágott a karjába, majd megvágta az arcát is. Végül az egyik utas avatkozott közbe.

Pazmino ugyan elszaladt, de a rendőrség nem sokkal később letartóztatta. Súlyos testi sértéssel, gyűlöletbűncselekmény elkövetésével, gondatlan veszélyeztetéssel és fegyverbirtoklással vádolják.

Jarret a támadást követően kórházba került, miután egy jegyárustól segítséget kért, hogy hívja a rendőrséget. Ezt követően rögtön elájult.

Kommentek:

Top 0