• Krimi
Faktor

Hihetetlen dolgot találtak a magyar rendőrök a kenyérben

Egy gyanúsan viselkedő férfinál találták, akit átkutattak.

Egy ajkai férfi azért vásárolt marihuánát egy budapesti dílertől, hogy azt a lakóhelyén és annak környékén árulja. A békásmegyeri rendőrök mindkét férfit elfogták, és az ajkai lakosnál 318 gramm marihuánát találtak, ami két kenyérbe volt elrejtve.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A békásmegyeri járőrök vasárnap délután Budapest III. kerületében, a Jós utcában igazoltattak egy férfit, aki a rendőrök láttán lehajtott fejjel gyorsabban kezdett el sétálni. A rendőrök a 23 éves ajkai B. Dávid ruhájának és csomagjának átvizsgálásakor két mérleget, több mint százezer forint készpénzt, valamint 318 gramm marihuánát találtak, ami két félkilós kenyérbe volt elrejtve. A kenyér végét levágták és a belsejét kiszedték, hogy bele tudják tenni a celofánba csomagolt kábítószert. B. Dávid azért vette a marihuánát, hogy azt Ajkán és környékén árulja.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A nyomozók másnap hajnalban békásmegyeri lakásán elfogták a 35 éves budapesti H. Róbertet, akitől B. Dávid korábban a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor további 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és hetvenezer forintot foglaltak le.

    A rendőrök a két férfit őrizetbe vették és előzetes letartóztatásukat kérték - írja a police.hu.

    Kommentek:

    Top 16