• Belföld
Faktor

Elképesztő zsákmány, Érden csaptak le a rendőrök - videó

Két férfit őrizetbe vettek.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói Érden fogták el a beszállítót, majd a dílert is, aki a pincéjében termesztette a marihuánát. A rendőrök 82 kifejlett kendernövényt és 65 palántát foglaltak le.

A 43 éves T. Gergely április 15-én autóval ment Bécsbe, hogy marihuánát hozzon be Magyarországra. A férfi még aznap délután a 65 kenderpalántát egy érdi házhoz vitte, ekkor fogták el őt a rendőrök. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói miután átkutatták a házat, a pincében egy egész marihuánaültetvényt találtak, kiépített világítás-, öntöző- és szellőztetőrendszerrel. Időközben aztán hazaért a 36 éves Sz. Bálint, akit szintén elfogtak.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói lefoglalták T. Gergely autóját, a benne lévő 65 kenderpalántát. Továbbá lefoglalták a díler mobiltelefonjait, laptopját, a nála lévő közel kétmillió forintot, különböző valutákat, valamint a pincében megtalált 82 tő kifejlett marihuánát és a növény termesztéséhez használt eszközöket. A két férfit őrizetbe vették.

Kommentek:

Top 0