• Politika
CsR

Kemoterápiára jár a Fideszes politikus

Fodor Ibolya Pécs Fideszes képviselőnője nem titkolja, hogy súlyos beteg és kemoterápiára jár.

"Nem fogom még fel ésszel, csak azt tudom, hogy nem adhatom fel. Hisz még a legkisebb fiam is azt mondta: ne sírj, anya, győzünk. Igen, drágáim, igen, és sírni csak a győztesnek szabad" – üzent állapotáról néhány hónapja ismerősei­nek a politikus.

A volt fideszes képviselőnő annak idején botrányaival került a hírekbe, bejegyzése azonban so­kak aggodalmát váltotta ki. Ő volt az, aki 2015 januárjában az RTL Klub stábjára rendőrt hívott némi szidalmazás – ma­jomnak nevezte az egyik riportert – után. Távozásáért aláíráso­kat gyűjtöttek Pécsett, majd adócsalással vádolták meg.

A botrányok csitultak, és Fodor Ibolya a bama.hu megkeresésére elmondta: ke­moterápiás kezelést kap, de most épp olyan időszakában van, amikor jól érzi magát. Nem sokkal az ellene folyó hadjárat után tavaly év elején rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Megműtötték, de azóta áttétet is találtak.

Fodor Ibolyát rengetegen biztosították támogatásukról, szeretetükről. – Átmenetileg voltam jól. A két kemoterápiás kezelés között nagyjából egy hét az, amíg jól érzem magam. Aztán kezdődik minden elölről – mondta a Borsnak Fodor Ibolya.

Kommentek:

Top 0