• Belföld
Faktor

Kegyetlenül végzett feleségével a szentlőrinci férfi

Ahelyett, hogy mentőt hívott volna, elment lefeküdni.

Kegyetlenül ölte meg feleségét egy 59 éves férfi Szentlőrincen. K. F.-nek annyira elborult az agya, hogy halálra verte a nőt.

Egy italozással töltött délután a férj észrevette, hogy a tárcájából hiányzik 20 ezer forint, amit felesége alkoholra költött. Ekkor a férfi nagy erővel megütötte feleségét, előbb ököllel bántalmazta, majd miután a nő földre esett, rugdosta, rátérdelt és megtaposta. A nő nem sokkal később meghalt.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az eset még 2017. április 28-án történt, a feleségét halálra verő K. F. hétfőn először áll bíróság elé a Pécsi Törvényszéken. A most közzétett vádiratból új, döbbenetes részletek is kiderültek: a nő megpróbált ellenállni, míg a férje ütötte és egyszer vissza is ütött, de hiába.

    A férfi tovább verte, a nőt – mint a vádirat fogalmaz – "legalább 50-60 közepes, illetve nagy erejű erőbehatás érte". Ezek után a férj nem mentőt hívott, hanem bement a hálószobába és lefeküdt. 20 óra körül ébredt fel – úgy három óra alvás után –, és akkor tudatosult benne, mit is tett. Felesége az ágy végénél feküdt, megfogta a kezét, és érezte, hogy hideg. Ezután feltette az ágyra, majd felhívta telefonon a fiát, és azt mondta neki: "nagy a baj". A mentőket végül a fiú hívta.

    K. F. mindent bevallott, és a rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított ellene eljárást. Ugyanakkor az ügyészség súlyosabb bűncselekménnyel, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolta meg. Mint a vádirat megjegyzi: az asszony a halálakor súlyosan, a férfi pedig közepesen volt ittas - írta a Bors.

    Kommentek:

    Top 16