• Belföld
Faktor

Kegyetlenül végzett az idős tanár házaspárral az érdi családanya

Diótörő kalapáccsal végezte ki a nyugdíjasokat az érdi családanya.

Képtelen volt belenyugodni eladósodásába egy fiatal érdi családanya, kétségbeesésében pedig egy ismerős tanárházaspárhoz fordult kölcsönért. Amikor nem kapott pénzt, olyannyira bedühödött, hogy diótörő kalapáccsal mészárolta le a férfit és feleségét.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

A nő édesanyjával és három gyermekével élt Érden, és már jó ideje fuldoklott adósságai között, ugyanis lebetegedett, kórházi számlái pedig minden pénzét felemésztették. Már szinte minden ismerősének tartozott, ezenkívül a bankban is több milliós adósság terhelte a számláját, így végső kétségbeesésben egy közelben lakó, idős nyugdíjas párhoz fordult kölcsönért.

Jól ismerte a két, korábban pedagógusként dolgozó embert, tudta, hogy évek óta külön kasszán gazdálkodnak, a feleség ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy férje sokat jótékonykodik, ezen kívül azzal is tisztában volt, hogy barátaik nincsenek, viszont jó anyagi körülmények között élnek. Ezért egy szép napon becsöngetett a párhoz.

Az asszony nyitott ajtót, aki szinte azonnal nemet mondott a kérésre. A nő ezen a ponton eszét vesztette, és brutális vérengzésbe kezdett: felkapta a keze ügyébe kerülő diótörő kalapácsot, és valósággal agyonverte vele a 81 éves nyugdíjas tanárnőt. Az idős asszony szinte azonnal meghalt, az ekkora már eszeveszett dühöngésbe kezdő nő azonban nem állt le, tovább ment a konyhába, és az ott döbbenten álló 83 éves bácsira is lecsapott. Mikor mindketten meghaltak, felforgatta a lakást, és pár ezer forinttal távozott.

A tettest sokáig keresték, nem keveredett gyanúba a látszólag tisztességes családanya. De végül elfogták, előzetes letartóztatásba került. Ügyében pénteken a vádbeszédek várhatóak.

Kommentek:

Top 0