• Belföld
Faktor

Kegyetlenül végeztek a magyar modellel

58 késszúrással végeztek Szabó Dézivel. Gyilkosai közül az egyik most szabadult.

T. Adrienn és B. László 2008-ban 58 késszúrással végzett a 21 éves, erotikus fotómodell-táncosnővel, Szabó Dézivel. A gyilkosság oka féltékenység volt. B. László párja, T. Adrienn és Dézi előzőleg legjobb barátnők voltak, csakhogy Dézi maga is járt korábban a férfival. Adrienn korábban fenyegetőzött is, hogy megöli, ha le akarja csapni a kezéről Lászlót.

Végül B. Lászlóval egy elhagyott, XXIII. kerületi részre csalták Dézit, és 58 késszúrással lemészárolták. A gyilkosok előtte drogot is fogyasztottak. T. Adrienn tagadta, hogy részt vett volna a gyilkosságban, B. László azonban ellenkezőleg vallott, és a sok késszúrás is női elkövetőre utal. A férfi 14, T. Adrienn 12 évet kapott 2012 őszén, most azonban szabadon engedték.

Az Origo azt írja, T. Adriennt - az előzetesben töltött idővel együtt - 10 év után szerdán szabadon engedték, bűntársának még egy évet várhatóan bent kell töltenie. A portál szerint a nő hajnali ötkor lépett ki az egri börtön kapuján, egy válltáskával és egy szatyorral. Szemmel láthatóan felszedett pár kilót az évek alatt a korábbi go-go táncosnő. A börtön bejáratánál a kérdésre, hogy ő-e T. Adrienn, ezt szemrebbenés nélkül letagadta. Egyedül távozott, senki nem várta őt.

Kommentek:

Top 0