• Külföld
Faktor

Kegyetlenül gyilkolt a magyar boszorkány

Újabb részletek láttak napvilágot az okkult szekta ügyében.

A boszorkánytrióként emlegetett csapat idős embereket környékezett meg Ausztriában, százmilliókat harácsolt össze, egyik áldozatukat pedig meg is gyilkolta. A trió magyar tagja, H. Barbara beismerte, hogy ő fojtotta meg a nyugdíjast, miután az áldozat őket hagyta meg örököséül.

A Krone megszólaltatta a szekta vezetőjének tartott Margit T. férjét. Szerinte a feleségének, két gyermeke anyjának semmi köze nincs a gyilkossághoz.

„Margit a legjobb ember a világon, képtelen lenne bárkit is bántani. Ő is nagyon szomorú volt, amikor meghallotta, hogy meghalt a néni. Mi temettettük el, ahogyan azt a végakaratában kérte tőlünk" – jelentette ki Werner W.

A végrendeletben ugyanis szerepelt, hogy az idős asszonyt urnába temessék, és az örököse tíz évig gondozza a sírját a kapott pénzből. Werner szerint az is bizonyítja, nem a felesége gyilkolt, hogy egy fillért sem láttak a pénzből. A magyar H. Barbaráról nincs túlzottan jó véleménnyel.

„Csak néha jött fel hozzánk, de nem volt szimpatikus. Az a magyar nő kifejezetten hidegnek, szívtelennek tűnt” – magyarázta a férfi. A boszorkánytrió tagjai rácsok mögött ülnek, ott várják a tárgyalás kezdetét – írta a Bors.

Kommentek:

Top 0