• Belföld
Faktor

Kegyetlen módon ölt a tornyospálcai gyilkos, menyasszonyát halálra kínozta

Tettét semmivel sem magyarázta.

Előzetesbe tették a tornyospálcási gyilkosság gyanúsítottját, a 38 éves T. Bélát. A férfi a gyanú szerint szombaton megölte az apját. Tettét állítólag semmiféle veszekedés nem előzte meg. Reggel még munkásokat vitt az egyébként szorgos gazda hírében álló férfi, aztán hazament. Ekkor történhetett valami, ugyanis több mint két tucatszor szúrta meg édesapját, akinek semmi esélye nem volt a túlélésre. A férfi nem menekült, a rendőrök a helyszínen fogták el. Kihallgatása során állítólag nem tudta mivel magyarázni tettét.

T. Bélának nem ez az első gyilkossága - írja a Blikk. Tizenöt évvel ezelőtt a menyasszonyával végzett: 2003 augusztusában megkínozta, majd megölte a nőt. T. Béla részegen, drog hatása alatt Fényeslitke határához vitte I. Beatrixot, ahol a nő nemi szervébe botot dugott, szemeit kivájta, autójával többször áthajtott rajta, majd felgyújtotta a holttestét.

A férfi akkor nem börtönbe, hanem elmegyógyintézetbe került, ahol több évet is lehúzott, végül azonban gyógyultnak nyilvánították, folytathatta a szabad emberek életét. Gyógyszereket kellett szednie és rendszeresen látogatnia egy pszichiátert.

Kommentek:

Top 0