• Krimi
Faktor

Rettenetes állapotban találtak a megkínzott kecskeméti nőre, kislánya mindent végignézett

A nő volt élettársa tört az életére, miután szakítottak.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Tavaly novemberben riasztották a rendőrséget egy kecskeméti tanyához, ahol egy pokróc alatt megbújva találtak rá egy összevert nőre. A nő azonnal kórházi kezelésre szorult. Eltört mindkét könyöke, orra, szegycsontja, bal lábszára, bokája zúzódásokkal, teste pedig véraláfutásokkal volt tele. A férfi, Cs. Gyula állította, hogy párját az utcán verték össze, ám az orvosi vizsgálat kimutatta, hogy a nőt akkor már hetek óta bántalmazták.

A nő miután kihallgatható állapotba került, elmondta, hogy hetekkel ezelőtt közölte Cs. Gyulával, hogy elhagyja, ami a férfinek nem tetszett. Cs. Gyula ugyanis párjából élt, prostitúcióra kényszerítette a 27 éves nőt. Ezután kezdődtek meg a válogatott kínzások, elektromos vezetékkel kikötözte, tenyérrel, ököllel, vascsővel, szerszámokkal, kábeldarabokkal ütlegelte. A férfi később sót tett a nemi szervébe, majd késsel szurkálta, vagdosta. Az egészet végignézték a nő rokonai és gyerekei is, később őket sikerült elvinniük a rokonoknak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "A férfi egyszer a sértett nyolcéves kislányával hozatott be egy kést a konyhából. El is mondta neki, azért, hogy az anyát megölje. A szurkálások után a vért is a gyerekkel töröltette fel" - mondta a Zsaru magazinnak Bódog Zoltán alezredes.

    Cs. Gyula sokáig a drogokra fogta a történteket, ám szervezetében annak semmi nyomát nem találták.

    A bizonyítékok alapján október 10-én vádemelési javaslattal zárult a Cs. Gyula ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete, kiskorú veszélyeztetése, személyi szabadság megsértése és kitartottság miatt indult eljárás.

    Kommentek:

    Top 16