• Krimi

Kavicsbánya tövében fagyhatott halálra az eltűnt egyetemista lány

A 24 éves egyetemista január 25-én tűnt el otthonról, semmit sem vitt magával. Vonattal elment Győrszentivánig, majd begyalogolt a kavicsbányáig, ahonnan többet nem moccant.

Mint arról korábban a Faktor is írt, a 24 éves egyetemista lány január 25-én tűnt el otthonról. Akkor azt mondta a szüleinek, hogy egy volt iskolatársával találkozik, ám utólag kiderült találkozóról szó sem volt. A Bors úgy tudja, hogy a lány felült a vonatra, amivel Győrszentivánig utazott, ott leszállt róla és 4-5 kilométert gyalogolt a kavicsbányáig. A bányánál leült és többé nem mozdult onnan. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény és lány nem lett öngyilkos sem. Az, hogy miért tűnt el otthonról és miért pont a kavicsbányához ment, valószínűleg már nem derül ki.

Szombaton kora délután az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon Rebeka testvére ezt írta: „Ma megkaptuk a hírt, amit bár sosem kaptunk volna meg. Megtalálták a testvérem holttestét”. Rebeka húga korábban azt mondta a Kisalföldnek: „Azóta a hétfő óta megállt az életünk. Nem tudunk tovább- lépni, a bizonytalanság mindannyiunkat felemészt. Én úgy képzelem, hogy él, valahol, talán nem egyedül, egyébként vágyta a magányt. Elő is fordult már, hogy kisebb időre elment, de egy napon belül, mire igazán aggódni kellett volna, visszajött”.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16