• Belföld
Faktor

Hatalmas torlódásra kell készülni, itt kezdődik az M1-es felújítása

A Magyar Közút a felújítás miatti dugókra figyelmeztetett.

A Magyar Közút Zrt. hétfői közleménye szerint elkezdik felújítani az M1-es autópályát, az utóbbi időben ugyanis sok panasz érkezett az út állapotára. Nem csak kátyúzni fognak, hanem nagyobb felületű burkolatjavításokat is végeznek. A Hegyeshalom felé vezető oldalon kezdenek hétfőn a 46-48-as kilométerek között. A külső sávot ehhez lezárják. Március 19-én aztán a Budapest felé tartó oldal következik. A kisebb javítások miatt is lehetnek forgalomkorlátozások.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A Magyar Közút 24.hu-hoz eljuttatott tájékoztatása szerint Budapest felé a 24-es, Nagyegyháza térségében a 46-os és a 45-ös, valamint a 44-es és a 43-as kilométerszelvények közötti szakaszon, illetve a Budapest felé tartó oldalon a 25-ös kilométerszelvény környékén dolgoznak majd a szakemberek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Mindent megtesz a cég, hogy gyorsan elvégezzék a munkát, más térségekből is átvezényelnek brigádokat és gépeket is. Pár hét múlva Biatorbágynál, a Hegyeshalom felé vezető oldalon 2,5 kilométer hosszan, a Herceghalom-Bicske szakaszon pedig 11,75 kilométer hosszan újítják fel a sávokat.

    A Magyar Közút nyomatékosan kér mindenkit, hogy tartsa be a munkálatok környékén a sebességhatárokat, valamint készüljön fel a torlódásokra.

    Kommentek:

    Top 16