• Külföld
Faktor

Mindenkit meglepett Katalin, erre készül a terhes hercegnő

Otthon akar szülni, és már azt is eldöntötte, kik lesznek a baba keresztszülei.

Fotó: Europress / KIRSTY WIGGLESWORTH / POOL - AFP

Fotó: Europress / KIRSTY WIGGLESWORTH / POOL - AFP

Bár mikor Saroltával volt várandós, az orvosok lebeszélték, most a hercegnő mindenképp szeretne otthon szülni Sandringhamben. Azonban az orvosok valószínűleg most még nagyobb lendülettel próbálják majd erről lebeszélni Katalint, mivel a hercegnőt annyira legyengítették a terhességével járó rosszullétei, hogy hetek óta el sem tudta hagyni a Kensington-palotát.

Katalin Györgyöt és Saroltát is a londoni St. Mary’s Kórház Lido szárnyban hozta világra, de a fiatal anyuka most nagyon elszántan küzd az otthonszülésért. Ez a terve pedig a brit kismamákra is hatással van: az Egyesült Királyság legnagyobb otthonszülést támogató szervezeténél, a Private Midwivesnél 44 százalékkal nőtt a témában történő keresések száma.

A hercegi párhoz közelálló források szerint pedig már az is kiderült, kit kérnek fel a keresztszülői szerepre Vilmosék: a herceg unokahúgait, Beatrix és Eugénia hercegnőket. Ezzel nagy meglepetést okoznának, mivel a brit közvélemény arra számított, hogy Harry herceg, vagy Katalin húga, Pippa Matthews tarthatja keresztvíz alá a harmadik picit.

A közvéleményt emellett természetesen az foglalkoztatja, hogy kisfiúval vagy kislánnyal bővül a királyi család. A palota dolgozói szerint György újabb húgot kap, mivel Katalin az utóbbi hónapokban nagyon megszerette a citrusféléket, ez pedig állítólag a lánnyal várandós anyákra jellemző - írja a Daily Star.

Kommentek:

Top 0