• Külföld
Faktor

"Hideg és számító" - sokan támadják Harry herceg szerelmét

Nem könnyű a hercegi menyasszonyok élete - nagyon jól tudja ezt Katalin is, aki kiállt a sokat kritizált Meghan Markle mellett.

Fotó: Europress / Daniel Leal-Olivas - AFP

Fotó: Europress / Daniel Leal-Olivas - AFP

Legutóbb Meghan Markle egykori osztálytársa, Ninaki Priddy támadta meg több bejegyzésben is Harry herceg menyasszonyát, aki szerinte valójában nem is szerelmes. De nem ő az egyetlen, aki kritizálni kezdte az amerikai színésznőt: mióta bejelentették az eljegyzésüket, Meghan számtalan gonoszkodó megjegyzést kapott - írja a Daily Star.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A színésznő azonban nehéz helyzetében nem várt helyről kapott segítséget: a harmadik gyermekével várandós Katalin állt mellé! A hercegnő minden kritizálónak azt üzente, hogy hagyják békén leendő sógornőjét, Meghant pedig jó tanácsokkal látta el azzal kapcsolatban, hogyan élheti túl a kezdeti időszakra jellemző kegyetlen támadásokat.

  Fotó: Europress / Daniel Leal-Olivas - AFP

  Fotó: Europress / Daniel Leal-Olivas - AFP

  Katalin a saját bőrén tapasztalta meg, milyen nehéz egy hercegi menyasszony élete. Mikor Vilmos herceggel eljegyezték egymást, szinte naponta a fejéhez vágták, hogy nem elég jó a királyi családba, hiszen csak "egy közember". De Meghanra még nehezebb napok várnak: elvált és amerikai, ezt pedig sok brit nehezen fogadja el.

  Katalin közbelépésének hála azonban valószínű, hogy Meghan mostantól csak vőlegényére és az álomesküvőre fog koncentrálni, ha pedig úgy érezné, túl nehéz az új szerepe, a hercegnőre mindig számíthat.

  Harry olyan Katalinnak, mintha a testvére lenne, és még sohasem látta ennyire boldognak. A szárnyai alá veszi Meghant, megvédi az örömüket

  - mondta a család egyik barátja.

  Kommentek:

  Top 16