• Külföld
Faktor

Részegen érettségizett egy diák, a tanárok észre sem vették - de nem ez a legdurvább

A fiú karambolozott is a vizsga előtt.

Alkohollal jobban megy a tanulás – gondolta az a 19 éves fiú, aki italozva készült utolsó vizsgájára. Másnap autóba ült, az iskola felé vezető úton azonban karambolozott. Ennek ellenére mégis eredményesen leérettségizett.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A vágbesztercei gimnázium tanárai a diákoktól tudták meg, hogy a fiú az iskolába vezető úton balesetet szenvedett. Az igazgatónő autóval a fiú segítségére sietett. Az eset során sem ő, sem más nem sérült meg. A fiú végül eljutott az iskolába és sikeresen leérettségizett.

Elena Antalová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a fiú állítólag whiskyt iszogatott az érettségi előtti éjszakán. Az érettségiztető komissziónak azonban nem tűnt fel a fiú ittassága. Az igazgatónő szerint a fiú ugyan meggyötörtnek látszott, ezt azonban okozhatta a tudat, hogy balesetet szenvedett.

A szóvivő elmondása szerint két és fél órával a balesetet követően a fiú szervezetében 1,73 ezrelék alkoholt állapítottak meg. A fiú ellen alkohol befolyása alatt történő veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást - írja a Paraméter.

Kommentek:

Top 0