• Belföld
Faktor

Belopózott az idős nőhöz, hogy megerőszakolja, de még nagyobb szörnyűség történt

Az áldozat az ágyában feküdt hálóruhában.

Jogerős ítélet született hétfőn a 15 évvel ezelőtti kántorjánosi gyilkosság ügyében. Végül tizennégy év fegyházbüntetésre ítélték a 81 éves asszony támadóját aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt.

A vádlott 2002. októberében Kántorjánosiban, egy italboltban szórakozott. Későn este részegen távozott onnan, és útközben eszébe jutott, hogy az egyik házban egy idős hölgy lakik egyedül. Átugrott a kerítésén, a nyitott ajtón bement a szobába, ahol az áldozat már az ágyában feküdt.

A támadó odament hozzá, nem szólt semmit, majd több alkalommal arcon, állon ütötte az idős asszonyt. Ezután levette róla a paplant, befogta a száját, és megpróbálta megerőszakolni. A nő jajgatni, kiabálni kezdett. A férfi megijedt a felelősségre vonástól, ezért eldöntötte, hogy végez vele. Rátérdelt az áldozat mellkasára – eltörve a bordáit –  a könyökével pedig a nyakára nehezedett, amíg az idős hölgy el nem hallgatott - írja a 24.hu.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A bántalmazás következtében az asszony traumás sokkot kapott, keringése összeomlott a nyakat ért sérülések, a 13 borda törése és az ezek következtében fellépő intenzív fájdalomérzet miatt, és a helyszínen meghalt.

    A gyilkosság még 2002-ben történt, a nyomozást 2004-ben felfüggesztették, mert nem volt gyanúsítottjuk. Ám 2015 novemberében ismét megnyitották az aktát, ugyanis a rendőrök látókörébe került egy háromfős társaság, amelynek R. József is tagja volt. A férfi a kihallgatásán – néhány hónappal később – beismerte tettét.

    Kommentek:

    Top 16