• Krimi
Faktor

Jelöletlen sírban találták meg a turista testét, a falubeliek bosszúja végezhetett vele

A perui rendőrség két haláleset miatt nyomoz.

A perui hatóságok egy kanadai férfi halálának körülményeit vizsgálják, akit az Amazonas perui részén találtak meg. A 41 éves Sebastian Woodroffe holttestére szombaton bukkantak rá, nem messze attól a helytől, ahol a napokban egy spirituális gyógyítót is meggyilkoltak. A nyomozók arról tájékoztattak, hogy a helyiek szerint Woodroffe ölte meg a 81 éves Olivila Arévalót, akit csütörtökön lőttek agyon. A rendőrök most mindkét gyilkosság ügyében nyomoznak.

Woodroffe barátai arról számoltak be, hogy a férfi rendszeresen utazott Peruba, hogy egy hallucinogén drogot kipróbáljon. Woodroffe drogfüggőkkel akart foglalkozni, akiket a gyógynövénnyel kezelt volna.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrök akkor kezdték keresni a kanadai férfit, amikor a közösségi médiában elterjedt egy videó arról, ahogy Woodroffe egy pocsolyában fekszik nyögdécselve, egy másik férfi pedig a nyakába akaszt egy kötelet és annál fogva húzni kezdi a földön. A holttestét ezután egy jelöletlen sírban találták meg. A törvényszéki boncolás eredményei szerint Woodroffe-t megfojtották és többször meg is ütötték.

    A gyilkos indítéka egyelőre nem tisztázott, de a falubeliek szerint Woodroffe végzett Olivia Arévalóval. Egyelőre a kanadai férfi nem gyanúsítják a gyógyító meggyilkolásával – írja a BBC.

    Kommentek:

    Top 16